Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Με ρεκόρ συμμετοχών το αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ της Σίνδου

161014 kokkinos

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου

Διακόσια δεκαπέντε αγόρια και κορίτσια θα λάβουν μέρος στο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών «Ιωάννης Κόκκινος», που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου.

Το ανοιχτό πρωτάθλημα πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά, και αφιερώνεται πάντα στη μνήμη του παλιού αθλητή του Μ.Π.Σ. Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου.

«Καλωσορίζουμε και φέτος στο Δήμο Δέλτα το ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης κα με τον τρόπο αυτό τιμούμε τη μνήμη του Γιάννη Κόκκινου, ενός διακεκριμένου αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με καταγωγή από το Δήμο μας. Πιστεύουμε στο ρόλο του μαζικού αθλητισμού, στην θετική επίδρασή του στην σωματική και πνευματική κατάσταση του ατόμου, ιδιαίτερα μάλιστα στη δύσκολη εποχή που ζούμε. Ως Δήμος στηρίζουμε αυτή τη μορφή αθλητισμού και τέτοιες διοργανώσεις» δηλώνει ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, καλωσορίζοντας τη διοργάνωση στο Δήμο Δέλτα.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά, που θα ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές το συγκεκριμένο όπεν.

Τους αγώνες διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Δέλτα και τον Π.Α.Σ. Εχέδωρο Σίνδου και περιλαμβάνουν τις ηλικιακές κατηγορίες Νέων-νεανίδων, παίδων - κορασίδων, παμπαίδων - παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων.

Πέρα από τη Θεσσαλονίκη θα έχουν εκπροσώπηση σωματεία από 20 ακόμα πόλεις: Φλώρινα, Αθήνα, Ξάνθη, Βόλος, Κομοτηνή, Καστοριά, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Ορεστιάδα, Λάρισα, Κόρινθο, Χανιά, Έδεσσα, Δράμα, Πολύγυρο, Κοζάνη, Ιωάννινα και Καρδίτσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής περιλαμβάνουν 39 νέους, 9 νεάνιδες, 55 παίδες, 26 κορασίδες, 55 παμπαίδες, 21 παγκορασίδες και 10 μίνι παμπαίδες.

Η τελευταία κατηγορία θα διεξαχθεί πρώτη φορά στα φετινά τουρνουά.

Τα παιχνίδια θα γίνουν σε 16 τραπέζια.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει το Σάββατο στις 08:30.

Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr

επιστροφή στην κορυφή