Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

1.0sinefa  vroxi

Νεφώσεις και παροδικές βροχές

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, το Ιόνιο και την Πελοπόννησο και νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Παράλληλα, εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 18 βαθμούς), 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι τοπικά 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 22 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, με σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με παροδική βροχή και βελτίωση αργότερα περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή