Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αιχμές Ιερώνυμου στην Κυβέρνηση

ierwnimos

"Δεν θα σας παραδώσουμε την Πατρίδα και την Ορθοδοξία"

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την ομιλία του στη Λειβαδιά, παρόλο που πριν από λίγες ημέρες φάνηκε ότι έληξε η κόντρα για το θέμα των Θρησκευτικών και επετεύχθη μία σχετική συμφωνία.

«Μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Μάλιστα έθεσε πολλά ερωτήματα στο ακροατήριο του, όπως εάν πρέπει να συνεχίσουν οι πολίτες να στηρίζουν τα κόμματα ή πλέον να στραφούν στα πρόσωπα.

«Είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένειά θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιο όραμα θα έχουμε. Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσφυγικό, καλώντας τους Έλληνες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, των οποίων η πατρίδα βομβαρδίζεται δίχως δική τους ευθύνη.

επιστροφή στην κορυφή