xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πιστοποιητικά του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας από το Δίκτυο Επιχειρήσεων Χαλκιδικής

diktuo gs

Στα πλαίσια της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης

 

Τα πιστοποιητικά του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας απονεμήθηκαν στους μετόχους του Δικτύου Επιχειρήσεων Χαλκιδικής Α.Ε., κατά τη διάρκεια της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, που συνήλθε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός από την πλειοψηφία των μετόχων, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα. Ζωγράφου (εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής), και εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ο Στυλιανός Χούτας.
Ο Πρόεδρος του Δικτύου, Τηλέμαχος Καπετανίδης, έκανε τον απολογισμό του παρελθόντος έτους και ενημέρωσε τα μέλη για τη πορεία,τις δράσεις της εταιρείας και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων και των επιθεωρήσεων για την απονομή του Τοπικού Σήματος Ποιότητας στους μετόχους που συμμετείχαν στα προγράμματα Leader και Αλιείας της τελευταίας περιόδου.
Συζητήθηκαν προτάσεις των μετόχων με δέσμευση υλοποίησης από την διοίκηση με την συνδρομή και των μετόχων, για την ενδυνάμωση του Δικτύου, την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των δράσεων με την συνεργασία όλων των επιχειρηματικών φορέων του νομού καθώς και με την τοπική αυτοδιοίκηση της Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2