ΡΟΗ 24/7:

EXELIXIS- horeca

exe10
Η εξέλιξη στην ποτεμπορία


2001, στην περιοχή της Πτολεμαΐδας γεννήθηκε η EXELIXIS horeca. Εταιρία που αποτελεί πλέον μεγάλη δύναμη σε θέμα εμπορίου στην Β.Ελλάδα. Εφοδιάζει πάνω από 1000 σημεία πώλησης, σε περιοχές δυτικά και κεντρικά της Μακεδονίας, όπως επίσης πλέον και στη Θεσσαλία (Λάρισα). Καλύπτει σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. 

exe8
Ο στόχος που έχει τεθεί, είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη προς το καλύτερο. Όταν επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας την χαρά προς εξυπηρέτηση, την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως επίσης και της επικοινωνίας με πελάτες λιανικής και χονδρικής.

exe1
exe3
Στη Χαλκιδική, από την Άνοιξη, έχει δημιουργηθεί σημείο πώλησης, έξω από το χωριό του Αγίου Μάμα (3ο χιλιόμετρο Μουδανιών-Σιθωνίας). Εξυπηρετεί σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής. Θα βρείτε soft drinks, χυμούς, μπύρες από μικρές και μεγάλες ζυθοποιίες ελληνικές και μη, οίνο τοπικό και μη, energy drinks, τσίπουρο και ούζο, αλκοολούχα ποτά και επίσης τα πάντα γύρω από τον καφέ (ζάχαρη, γάλα,κ.α.) και φυσικά αναλώσιμα.

exe7
exe2
exe5

Κόμβος διανομής της illy και dimello για όλη την Χαλκιδική. Στις εγκαταστάσεις δε, μπορείτε να έχετε διδαχή επάνω σε θέματα καφέ και να εκπαιδευτείτε εσείς και το προσωπικό σας. Παράλληλα, η μπουτίκ της illy και της dimello, απλώνεται μπροστά σας έτσι ώστε να επιλέξετε εσείς τις κούπες, τα ποτήρια και τα φλυτζάνια που θα έχετε στο κατάστημά σας.

exe9
EXELIXIS – horeca
3ο χιλιόμετρο Μουδανιών - Σιθωνίας
τηλέφωνο: 23730 91091  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χταποδάκι στιφάδο Αγγινάρες με ανί-θικη σάλτσα »
επιστροφή στην κορυφή