xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Βιβλιοπωλείο Φιλοξενίδης

biblia-epiloges
Για τις σχολικές μας ανάγκες αλλά και για στιγμές χαλάρωσης.


Το φθινόπωρο ήρθε πια για τα καλά, τα σχολεία και τα φροντιστήρια λειτουργούν στους δικούς τους έντονους ρυθμούς και οι στιγμές μας στο σπίτι είναι πια πιο ζεστές.
Στο βιβλιοπωλείο αυτό θα βρείτε κάθε βοήθημα που χρειάζεται το παιδί σας, για κάθε μάθημα και τάξη. Κι ένα μεγάλο σπιράλ τετράδιο για τις σημειώσεις και τις ασκήσεις, είναι πάντοτε απαραίτητο. Μα, γίνεται χωρίς μαρκαδόρους υπογράμμισης; Μαρκαδοράκια σε έντονα χρώματα για να επισημανθεί κάθε τι σημαντικό στη μελέτη αλλά και διορθωτικό για κάθε λάθος σημείωση.

stylo
diorthotiko-
Και για να μη λέει ο μικρός σας ότι παίρνετε και παίρνετε μόνο για την μεγάλη που ετοιμάζεται για Πανελλήνιες και είστε εσείς όσο και η ίδια μες στο άγχος, πάρτε του την κασετίνα που διάλεξε και γεμίστε την με χρώματα, μολύβια και στυλό. Και τώρα, κοιτάξτε και λίγο εσάς. Στο κέντρο του βιβλιοπωλείου υπάρχουν διάσπαρτα λογοτεχνικά στολίδια. Μετά τη δουλειά σας, τις δουλειές του σπιτιού και το τρέξιμο με τα παιδιά, ήρθε και η δική σας στιγμή να χαλαρώσετε.

markadoros-xontros
fil9
Επιλέξτε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο του γούστου σας για να σας συντροφεύει πίνοντας το καφεδάκι ή το κρασάκι σας, στην αγαπημένη σας πολυθρόνα. Αφεθείτε και αποδράστε για λίγο, μέσα από ένα βιβλίο. 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2