Ουζερί Ζάλιος
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Για παρέα και κέφι όλη την ημέρα.
Χειμωνιάζει και τα στέκια με κλειστό χώρο είναι πια αναγκαία. Ο Ζάλιος, βέβαια, χειμώνα – καλοκαίρι είναι από τις πρώτες μας επιλογές, αλλά τώρα η ζέστη αγαπιέται λίγο παραπάνω. Και η καλή παρέα, φυσικά. Καλέστε την τσακαλοπαρέα και τραβήξτε προς τον Ζάλιο. Η Ντενίς πάλι δημιούργησε και δεν είναι δυνατόν αυτό να περάσει έτσι.
Θα… «αναγκαστείτε» να τα δοκιμάσετε όλα. Καθίστε στο αγαπημένο σας τραπέζι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι υπεύθυνοι. Κρασάκι ή τσιπουράκι σημέρα; Ο,τι και να επιλέξετε, οι μεζέδες θα έρχονται σε πιατάκια μικρά για να υπάρχει ποικιλία στις γεύσεις και τ’αρώματα. Τώρα που έχεις και τις αγαπημένες μου πράσινες ελίτσες, τι άλλο θέλω; Ωχ! Κεφτεδάκια είναι αυτά που μυρίζουν και μου έσπασαν τη μύτη; Οπωσδήποτε, λοιπόν, κεφτεδάκια αλλά και κολοκυθοκεφτέδες.
Μικρές, ζουμερές, φρεσκοτηγανισμένες κεφτεδομπουκιές, να λιώνουν στο στόμα. Πιάσε κι ένα πιάτο με μανιτάρια και μια σαλατούλα με χόρτα βραστά. Ε, εντάξει, αφού με ξέρεις.. Υπάρχει περίπτωση να μη θέλω την τηγανιά σου; Φέρε χοιρινή σήμερα. Και πιάσε ακόμα ένα τσιπουράκι και το ποτήρι σου. Και η μουσική να δυναμώνει!
Στην υγειά μας και καλό χειμώνα
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου