ΡΟΗ 24/7:

Ουζερί Ζάλιος

za10
Για παρέα και κέφι όλη την ημέρα.


Χειμωνιάζει και τα στέκια με κλειστό χώρο είναι πια αναγκαία. Ο Ζάλιος, βέβαια, χειμώνα – καλοκαίρι είναι από τις πρώτες μας επιλογές, αλλά τώρα η ζέστη αγαπιέται λίγο παραπάνω. Και η καλή παρέα, φυσικά. Καλέστε την τσακαλοπαρέα και τραβήξτε προς τον Ζάλιο. Η Ντενίς πάλι δημιούργησε και δεν είναι δυνατόν αυτό να περάσει έτσι.
xoir-tig-zalios
Θα… «αναγκαστείτε» να τα δοκιμάσετε όλα. Καθίστε στο αγαπημένο σας τραπέζι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι υπεύθυνοι. Κρασάκι ή τσιπουράκι σημέρα; Ο,τι και να επιλέξετε, οι μεζέδες θα έρχονται σε πιατάκια μικρά για να υπάρχει ποικιλία στις γεύσεις και τ’αρώματα. Τώρα που έχεις και τις αγαπημένες μου πράσινες ελίτσες, τι άλλο θέλω; Ωχ! Κεφτεδάκια είναι αυτά που μυρίζουν και μου έσπασαν τη μύτη; Οπωσδήποτε, λοιπόν, κεφτεδάκια αλλά και κολοκυθοκεφτέδες.

za12
zal005
Μικρές, ζουμερές, φρεσκοτηγανισμένες κεφτεδομπουκιές, να λιώνουν στο στόμα. Πιάσε κι ένα πιάτο με μανιτάρια και μια σαλατούλα με χόρτα βραστά. Ε, εντάξει, αφού με ξέρεις.. Υπάρχει περίπτωση να μη θέλω την τηγανιά σου; Φέρε χοιρινή σήμερα. Και πιάσε ακόμα ένα τσιπουράκι και το ποτήρι σου. Και η μουσική να δυναμώνει!

zal002
Στην υγειά μας και καλό χειμώνα 

επιστροφή στην κορυφή