Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάβα Καλλιανίδης

kall19
Για αλκοολούχα και μη!

Για το πάρτυ που έχετε οργανώσει, για ένα μάζεμα στο σπίτι τώρα που ο καιρός άρχισε να κρυώνει και είναι ό,τι πρέπει για παρέα, κρασάκι και κουβέντα, για στιγμές με τον άνθρωπό σας ή ένα καλό φίλο, παρέα πάντα με ένα ποτάκι. Η Κάβα Καλλιανίδης βρίσκεται στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής και είναι πάντα πλήρης και έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Ένας χώρος προσεγμένος, γεμάτος με ό,τι αναζητάτε. Ποιοτικά ποτά για κάθε περίσταση, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.

kall10
kall4
Ουίσκι, μπίρες, κρασιά, τζιν, ούζο, τσίπουρο, χυμοί, αναψυκτικά και άλλα πολλά, βρίσκονται στοιχισμένα στην κάβα και είναι στη διάθεση του καταναλωτή λιανικής και χονδρικής. Είναι μια κάβα στην οποία θα συναντήσετε ποικιλία ετικετών οίνου, κάθε κατηγορίας, λευκό, ροζέ και κόκκινο, τοπικό και μη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την κάβα Καλλιανίδη για να κρίνετε και να συγκρίνετε οι ίδιοι αν οι τιμές είναι ανταγωνιστικές.

kall28
Όλες τις φιάλες μπορείτε να τις συνθέσετε και σε καλαθάκια – συσκευασίες δώρου για κάποια επίσκεψή σας. Οι περιστάσεις που θα σηκώνουν το ποτάκι τους, δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Προμηθευτείτε αναλόγως από τους καλύτερους και «στην υγειά μας»!

kall29

Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά

Halkidikifocus 2014-2020