ΡΟΗ 24/7:

Η Χάρις Αλεξίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

alexiou megaro

Για 8 παραστάσεις

 

Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 4 Νοεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Μόνη στην σκηνή, άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται, με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια πιάνει το νήμα απ’τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια απ τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας.
Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.
Μια προσωπική εξομολόγηση σε ένα Χειρόγραφο που συγκίνησε όσους το είδαν.

alexiou megaro2

Το "Χειρόγραφο" ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του στην Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα δώσει 3 παραστάσεις στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου.
Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα ταξιδέψει στην Πάτρα, όπου στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο "Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών", στη Πανεπιστημιούπολη Πατρών.
Με την καινούρια χρονιά, το "Χειρόγραφο" θα συνεχίσει, το ταξίδι του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

επιστροφή στην κορυφή