Ταμάμ, στη Νέα Τρίγλια
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Για... «μαμ» νόστιμο και λαχταριστό.
Το ψητοπωλείο που μόνο που υπάρχει σου ανοίγει την όρεξη. Περνάς απ’έξω και μόνο που ξέρεις τι κρύβει εκεί μέσα, δε γίνεται να μη σταματήσεις να πάρεις κάτι. Όποιος δοκίμασε, έμεινε απόλυτα πιστός στις γεύσεις «ΤΑΜΑΜ». Κι απόψε, λοιπόν, που έχουμε μάζεμα στο σπίτι όλη η παρέα, τι άλλο θα μπορούσαμε να προτιμήσουμε να γεμίσει γεύσεις την βραδιά μας;
Λίγες μερίδες φρεσκοκομμένου γύρου είναι απαραίτητες, μιας και όλοι τρελαινόμαστε. Αλλά, πρέπει να ρωτήσω και τι έχει από σούβλες. Το κοντοσούβλι του, είναι απλά ασυναγώνιστο. Όσο για το κοκορέτσι; Το θέλω μόνο για μένα. Κοτόπουλα σούβλας, με τραγανή πετσούλα και μαρινάρισμα τόσο γευστικό.
Όλα τα κρέατα φρέσκα και Α’ ποιότητας, μαριναρισμένα κατάλληλα, ψημένα άψογα από τους γνώστες, σερβιρισμένα με τηγανιτές πατάτες και λαχανικά ή και κάποια σως της επιλογής σας. Σαλάτες πλούσιες και φρέσκες για να ολοκληρωθεί το τσιμπούσι μας και ρετσίνες.
Τι άλλο μπορεί να θέλει μια παρέα; Καλό φαγητό, όμορφη διάθεση, γέλια και... ΟΛΑ «ΤΑΜΑΜ».
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου