ΡΟΗ 24/7:

"Tribute to the divas" τη Δευτέρα στο Βασιλικό Θέατρο

CwQcftKWcAAawR3

Μια χολιγουντιανή βραδιά στη Θεσσαλονίκη

 

Ένα μουσικό αφιέρωμα στην Whitney Houston και τη Barbra Streisand παρουσιάζεται τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 21.00 στο Βασιλικό Θέατρο. Πρόκειται για την παράσταση "Tribute to the divas" με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού.
Ένας μοναδικός φόρος τιμής σε δύο πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες, που το έργο τους υπήρξε τόσο δημοφιλές και διαχρονικό, ώστε να επηρεάσει μέσω των παγκόσμιων μουσικών charts, την μουσική βιομηχανία επί σειρά ετών και να αφήσει ένα ηχηρό, αλησμόνητο στίγμα στο πέρασμά του.
Μια χολιγουντιανή βραδιά υπό το πρίσμα και την σκηνοθετική επιμέλεια της Άντας Τσεσμελή Edwards, την παγκέτα του Κωνσταντίνου Παγιάτη με την 15 μελή ορχήστρα του και την σκηνογραφική πινελιά του Θανάση Κολαλά. Οι εξαίρετες performers Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά θα μας ταξιδέψουν στο κινηματογραφικό παρελθόν της Barbra Streisand και της Whitney Houston, παρουσιάζοντας τους θυελλώδεις έρωτες τους, μέσα από ένα old time classic ρεπερτόριο που σημάδεψε δεκαετίες ολόκληρες.
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: στα κεντρικά εκδοτήρια του Βασιλικού Θεάτρου, τηλ: 2315200200.

επιστροφή στην κορυφή