sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

CwVFdssWQAA6sxt

Συμμετέχουν περισσότερες από 190 χώρες απ’ όλο τον κόσμο και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες

 

Σε μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές εκθέσεις τουρισμού διεθνώς, την έκθεση WTM (World Travel Market), που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Έκθεση “World Travel Market” διεξάγεται κάθε χρόνο, στις αρχές Νοεμβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο “ExCel” του Λονδίνου και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες. Πρόκειται για το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας και για μία από τις πιο επιδραστικές τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε μία τεράστια έκταση 45.000 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και να αναπτύξουν εποικοδομητικές business to business συναντήσεις κι επαφές. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 190 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της τουριστικής πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, πάνω από έξι χιλιάδες από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας παρακολουθούν και παρευρίσκονται στην WTM, κατά μέσο όρο, ενώ την έκθεση επισκέπτονται περισσότερα από είκοσι οκτώ χιλιάδες μέλη του Meridian Club και εμπορικοί επισκέπτες. Η WTM συνεργάζεται με περισσότερα από σαράντα διεθνή τηλεοπτικά και διαδικτυακά κανάλια και έντυπες εκδόσεις ενώ την καλύπτουν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες τουριστικοί δημοσιογράφοι.

Ο Αλ. Θάνος

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει, για ακόμη μία χρόνια, το δυναμικό της παρών στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως. Στο δικό μας περίπτερο, ενταγμένο στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, προγραμματίζονται στοχευμένες business to business συναντήσεις των εκπροσώπων των φορέων και των επαγγελματιών τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας. Βασικός μας στόχος είναι η αύξηση του μεριδίου μας στην ισχυρή τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, μέσα από την αποτελεσματική προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και του τουριστικού πλούτου της Περιφέρειάς μας, που την καθιστούν ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, το να καταφέρουμε να έχουμε τουριστική ροή από το εξωτερικό 365 ημέρες το χρόνο, είναι ένα στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr