Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

0.2sinefaaaaa

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως στα δυτικά και στην Πελοπόννησο. Στη υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη Θράκη όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς, από 6 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχή ή καταιγίδας κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή