ΡΟΗ 24/7:

Gust για φαγητό

nm4
Γιατί είμαστε νόστιμη κοριτσοπαρέα 


Θέλουμε να φάμε νόστιμα, να πιούμε το κρασάκι μας και να κάνουμε κους κους. Βράδιασε και είναι η ώρα μας. Και που θα σας πάω, κορίτσια μου; Gust, φυσικά. Είδατε πώς έκλεισαν τον χώρο; Θυμίζει bistrot του εξωτερικού. Πάμε να τα δοκιμάσουμε όλα.

nm7
Εγώ απόψε θα κινηθώ διαφορετικά και θα πάρω σολωμό. Ένα club σολωμού με φρέσκο ψωμάκι, iceberg, σολωμό, αγγουράκι, σερβιρισμένο με πατάτες country. Και συνεχίζω με πράσινη σαλάτα. Ρόκα, iceberg, καρότο, άνιθος, τοματίνια, κρέμα βαλσαμικού και καπνιστός σολωμός. Και κάτι μου λέει ότι αυτή η σαλάτα θα γίνει η αγαπημένη μου. Τώρα, σειρά της Όλιας. Μια τορτίγια cheddar, με τυρί γκούντα, καπνιστή μπριζόλα, καρότο, ρόκα και κρέμα τυριού cheddar, που είναι το αγαπημένο της.

nm6
Μια σαλάτα είναι απαραίτητη για τις γεύσεις και την σιλουέτα μας. Κατέληξε σε αυτήν με το προσούτο. Σαλάτα πλούσια που την συνθέτουν γεύσεις εκρηκτικές. Σπανάκι, iceberg, τραγανό προσούτο, μπουκιές ροκφόρ, αχλάδι, σταφίδα, ηλιόσπορος, καρύδια και σως μουστάρδας. Γεύσεις που ταιριάζουν τόσο και φέρνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ώρα για γλυκάκι. Ένα chocolate lovers για εμένα που λατρεύω την μαύρη θεά και ένα New York cheesecake με μαρμελάδα αγριοκέρασου για την φιλενάδα.

nm3
nm2
nm5
Νομίζω είμαστε υπερπλήρεις και... πάντα ευχαριστημένες από την ποιότητα Gust. Θα μας κάνετε παρέα; 

 

επιστροφή στην κορυφή