xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εκτός κινδύνου η μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Καλλικράτειας

f71693 3c49d6a6f78ae41dffb013e804c049c5

- Αναστολή λειτουργίας του σχολείου και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης


Εκτός κινδύνου βρίσκεται η μαθήτρια της Δεύτερης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλλικράτειας, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης τραυματίστηκε από πτώση κολόνας φωτισμού στην αυλή του σχολείου, την ώρα που τα παιδιά επέστρεφαν από περίπατο (δείτε αναλυτικά εδώ), ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης για την ασφάλεια του σχολείου.

Δεν κινδυνεύει η μαθήτρια

Μιλώντας στο halkidikifocus ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παππάς, τόνισε ότι το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χθες το μεσημέρι με πολλαπλές κακώσεις όχι μόνο στο κεφάλι, αλλά και σε όλο του το σώμα και αμέσως υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, βάσει των οποίων κρίθηκε ότι δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση. «Είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο κ. Παππάς επισημαίνοντας ότι είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο τόνισε ότι το κοριτσάκι θα παραμείνει για νοσηλεία στη Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου μερικές μέρες, ώστε να παρακολουθήσουν οι θεράποντες γιατροί τις εξελίξεις στην υγεία της.

Κλειστό το 1ο Δημοτικό Καλλικράτειας σήμερα

Στην αναστολή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που στεγάζεται εκεί, για σήμερα Τετάρτη, προχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας, μετά το χθεσινό συμβάν, καθώς κρίθηκε αναγκαία η διενέργεια αυτοψίας από ειδικό πραγματογνώμονα, ο οποίος επισκέφτηκε το σχολείο στις 10.00 το πρωί, για να εκτιμήσει την ασφάλεια της αυλής του σχολείου.
Μιλώντας στο halkidikifocus ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, σημείωσε ότι το μεσημέρι θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης και θα αποφασιστεί αν το σχολείο θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη ή όχι. «Προέχει τα παιδιά να μπορούν να παίζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον» είπε ο κ. Καρράς, δηλώνοντας τη συμπαράσταση του Δήμου στην οικογένεια της μαθήτριας που τραυματίστηκε και ευχήθηκε την ομαλή έκβαση της υγείας της και γρήγορη ανάρρωση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 14:02
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2