xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Έργα συντήρησης σε Περιφερειακή και Λαγκαδά

erga dromos perifereiaki

Από Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

 

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την επόμενη εβδομάδα.

Στην Περιφερειακή

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
- Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7Α (Ζωολογικός κήπος, Θέατρο Δάσους) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9.00 το πρωί.
- Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6.00 το πρωί.
- Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά), με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Στην οδό Λαγκαδά

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 του μηννός, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης (από την αρχή μέχρι το πέρας της γέφυρας), με κατεύθυνση προς το κέντρο και προς το Δερβένι.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή