Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

synnefia-kairos-570

Παροδικές νεφώσεις και ασθενείς άνεμοι

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Αιγαίο, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, ενώ νωρίς το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στην Ήπειρο, από 8 έως 17 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 9 έως 115 στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 9 έως 18 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή