Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας... «Σκοράρει για το χαμόγελο του Παιδιού»

FODSA-XAMOGELO

Συμμετοχή στο 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά του εθελοντικού Οργανισμού

Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του Μιχάλη Γεράνη, συμμετείχε στο 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Εθνικό Στάδιο Καυτανζόγλειο.

Ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή όπου έπαιξαν μπάλα για τους συνομήλικους τους, τους οποίους φροντίζει με άδολη αγάπη «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι μικροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο εορταστικό αγωνιστικό τριήμερο και έτρεξαν με όλες τις δυνάμεις τους, τόσο για το έργο που επιτελείται - εδώ και χρόνια - στο Χαμόγελο του Παιδιού, όσο και για τα παιδιά που φιλοξενεί και φροντίζει αδιάλειπτα ο οργανισμός, παρά την κρίση και τα οικονομικά προβλήματα.

Τους αγώνες ποδοσφαίρου εμπλουτίσανε δραστηριότητες αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές με στόχο το τουρνουά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης "τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους και να διδάξουμε αλλά και να διδαχθούμε αντιλήψεις που προωθούν την αλληλεγγύη και την προσφορά. Άλλωστε η περιβαλλοντική μας πολιτική δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς τη συνδρομή και τη συμμετοχή παιδιών. Τα παιδιά μαθαίνουν σωστά όσα εμείς οι μεγαλύτεροι δεν μάθαμε γιατί δεν μας τα δίδαξαν... Αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε όχι μόνο σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης αλλά και σε θέματα αξιών και ιδεών..."

Στο τέλος της διοργάνωσης τιμήθηκε ο ΦοΔΣΑ για την συμμετοχή του και το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα Στάθης Λαφαζανίδης.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos