ΡΟΗ 24/7:

Κάβα “Exelixis”

illy1
Για ποτά, αναψυκτικά αλλά...  και τον καφέ σας!


Και ποιός καφές είναι ο καλύτερος, με διαφορά; Έχει όνομα, έχει ποιότητα, έχει χρώμα μαγευτικό και άρωμα που σε ταξιδεύει. Σε γεμίζει ενέργεια και ευχαρίστηση. Συνοδεύει τις στιγμές σου το πρωϊ στη δουλειά, το απόγευμα, την ώρα που διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή που απλά τα λες με την κολλητή σου. Ο καφές είναι πια συναίσθημα και όχι ρόφημα.

illy4
Συναίσθημα που ποικίλει, ανάλογα με την ώρα, την παρέα και τη διάθεση. Ο καφές “illy” είναι αυτός που έκανε, μέχρι στιγμής, τους περισσότερους ουρανίσκους να νιώσουν «οικεία», γι αυτό και, πέρα από καφετέριες, έχει τρυπώσει δυναμικά και σε πολλά σπίτια. Για πάνω από 75 χρόνια, ο “illy” διατηρεί ένα και μοναδικό χαρμάνι espresso αξεπέραστης ποιότητας , από 9 τύπους αυθεντικού καφέ 100% Arabica, από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ. Παραμένει αναλλοίωτο σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο - σε κάθε φλιτζάνι καφέ. Αυθεντικός ιταλικός καφές με ομαλή, ισορροπημένη γεύση - ιδανικός για όλους τους τύπους ροφημάτων. Η συσκευασία υπό πίεση ενισχύει και διατηρεί τα πολύτιμα αρώματα και έλαια του καφέ.

illy11
Αντικαθιστώντας τον ατμοσφαιρικό αέρα με άζωτο υπό πίεση το άρωμα δεν απελευθερώνεται αλλά... εγκλωβίζεται και αποτρέπεται η οξείδωση του μοναδικού αυτού καφέ. Σίγουρα θα τον έχετε δοκιμάσει. Κι αν όχι... η κάβα “Exelixis” μας τον παρέχει σε αφθονία. Όποιος δοκίμασε, έμεινε πιστός! Και στον καφέ “illy” και στην εξυπηρέτηση αυτής της κάβας! 

thumbnail EXELIXIS 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπακάλης παντός καιρού! Φύγαμε για Βαυαρία; »
επιστροφή στην κορυφή