Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό από το Ισραήλ

hatta41

430.000 επισκέπτες από τη συγκεκριμένη χώρα ήρθαν φέτος στην Ελλάδα

Σημαντικές διαγράφονται οι προοπτικές ενίσχυσης των τουριστικών ροών από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, όπως αυτό τονίστηκε σε συνέντευξη της Ομοσπονδίας των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Fedhatta), με αφορμή το ετήσιο συνέδριο του ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants) που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Στην παρέμβαση του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος υπογράμμισε, ότι την φετινή περίοδο οι επισκέπτες από το Ισραήλ ανήλθαν σε 430.000 με τις εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά να διαγράφονται ιδιαίτερα θετικές. Ο ΕΟΤ ήδη έχει προγραμματίσει δράσεις στοχευμένες που περιλαμβάνουν ταξίδια εξοικείωσης, αλλά και παρουσία της χώρας μας στη διεθνή τουριστική έκθεση στο Ισραήλ το 2017, όπως είπε ο κ. Τρυφωνόπουλος. Να σημειωθεί ότι οι Ισραηλινοί τουρίστες ταξιδεύουν όλο το χρόνο, και κυρίως εκτός τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου των ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων υπογράφτηκε και μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στους Έλληνες και Ισραηλινούς επαγγελματίες του κλάδου.

Το συνέδριο του ΙΤΤΑΑ ήταν μέρος της πρωτοβουλίας "Δώδεκα" και σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο συνέδριο αντίστοιχου συνδέσμου με τον ΙΤΤΑΑ και το πρόγραμμα των διεθνών Road Shows της FEDHATTA.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 22:07

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020