Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

synnefia-kairos-570

Ηλιοφάνεια και νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά, με βροχές μετά το απόγευμα στο Ιόνιο και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 15 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 15 έως 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες όπου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές ασθενείς και σταδιακά μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή