ΡΟΗ 24/7:

Ήρθε η ώρα για δωράκια!

fild2
Και τί είναι καλύτερο από ένα ή παραπάνω βιβλία για τους αγαπημένους μας;


Γιορτές μες στον χειμώνα και οι επισκέψεις και συναντήσεις στα σπίτια γίνονται όλο και πιο συχνές. Και έχουμε και πολλές ονομαστικές γιορτές τώρα που μπαίνει ο Δεκέμβριος! Μια αγαπημένη μου οικογένεια με έχει καλέσει στο σπίτι της και, φυσικά, δεν θα πάω με άδεια χέρια. Δύο οι μεγάλοι και μια η έφηβη της οικογένειας. Πάμε να δούμε τι μπορώ να βρω στο «Βιβλιοπωλείο Φιλοξενίδης» για κάθε ηλικία, φύλο και προσωπικότητα.

fild3
fild4
Η φίλη μου η Νίκη... Σύζυγος και μαμά του σπιτιού. Ένας άνθρωπος δυνατός και γλυκός! Λέω να της πάρω ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Τρελαίνεται να ξετυλίγει το μυστήριο και να συμμετέχει και η ίδια στην πλοκή. Την φαντάζομαι ήδη να το απολαμβάνει στην αγαπημένη της πολυθρόνα! Σειρά του Σάββα, του συζύγου και τρελομπαμπά του σπιτιού.

fild7
Δυναμικός, δραστήριος και... εργασιομανής. Ένα organizer με ένα καλό στυλό, νομίζω θα του φανούν χρήσιμα για την οργάνωση του προγράμματός του. Για την μικρή μας Άννα που είναι στην εφηβεία και, πέρα από τα σχολικά της βιβλία, αγαπάει και τα εξωσχολικά, λέω να της πάρω ένα νεανικό μυθιστόρημα και ένα σετ ζωγραφικής.

fild5
Έχει ήδη αρκετά και, πιστεύω, μεγαλώνοντας, θα καταφέρει να γράψει και η ίδια. Έχει από πολύ μικρή πολύ στενή σχέση με τη μαγεία των βιβλίων! Και, ως φλέβα καλλιτεχνική που είναι, αγαπάει και τη ζωγραφική. Παίρνει τα πινέλα, τις τέμπερες και τα χρωματιστά μολύβια της και φτιάχνει κόσμους δικούς της. Μια ανανέωση των υλικών του δημιουργού, είναι πάντα καλοδεχούμενη!

fild6
Καλές Γιορτές... Ονομαστικές και Χριστουγεννιάτικες. Αναζητήστε λύσεις για δωράκια κι εσείς στο «Βιβλιοπωλείο Φιλοξενίδης»!

επιστροφή στην κορυφή