all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

Πάμε Κέντρο;

gl14
Όχι, δεν κατάλαβες. Κέντρο Οράσεως, εννοώ!


Ναι, σε αυτό απέναντι από την Παναγία Κορυφινή. «Κέντρο Οράσεως – Γιολάντα Θειακού». Γιατί τα γυαλιά ηλίου είναι παντός καιρού και απαραίτητα καθημερινά για μικρούς και μεγάλους. Και όχι μόνο τα γυαλιά ηλίου. Γυαλιά οράσεως αλλά και φακοί επαφής, καθώς και τα απαραίτητα υγρά για να διατηρούνται όπως πρέπει, βρίσκονται εκεί για εμάς που τα χρειαζόμαστε.

gl1
Γυαλιά  ηλίου σε στυλ κλασικό, σε στυλ μάσκα ή και πιο αθλητικό. Γυαλιά για μικρούς και μεγάλους σε χρώματα της επιλογής μας. Γυαλιά οράσεως για όσους έχουν πανέμορφα μάτια και χρειάζονται βιτρίνα! Γραμμές και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και... προσωπικότητα. Και για όσους θέλουν να συνδυάσουν γυαλιά οράσεως και ηλίου, υπάρχει πάντα η επιλογή “clip-on” για δύο σε ένα!

gl4
gl7
Κι όσοι δεν τα πάτε καλά με το να φοράτε γυαλιά, αλλά τα μάτια σας διαμαρτύρονται, και έχετε καταλήξει στη χρήση φακών επαφής; Στο «Κέντρο Οράσεως – Γιολάντα Θειακού» θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα φακών αλλά και τα υγρά απολύμανσης και συντήρησής τους στην αντίστοιχη ποιότητα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλα τα μωρά στην πασαρέλα! Μωράκια μου, τι σας έχω; »
επιστροφή στην κορυφή