ΡΟΗ 24/7:

Gadgetάκηδες, ήρθε η ώρα σας!

aacd1
Τι; Εσείς δεν θα πάρετε τα δώρα σας;


Και που βρίσκεται η πηγή της ευτυχίας για εσάς; Στο «All About Computers», φυσικά. Το κατάστημα του Δημήτρη βρίσκεται στην είσοδο των Ν.Μουδανιών, επί της οδού Θεσσαλονίκης και μέσα του κρύβει ό,τι χρειάζεστε. Δώρα μικρά και μεγάλα για τον εαυτό σας, αλλά και τους αγαπημένους σας. Laptops, σταθεροί υπολογιστές, στικάκια με την χωρητικότητα που θέλετε, καλώδια και αξεσουάρ υπολογιστή.

aacd2
aacd3
Επιλογές πολλές, οικονομικές και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς. Εκεί θα βρείτε το smartphone που ψάχνετε για το βαφτηστήρι σας που παραμεγάλωσε, το laptop που θέλετε να κάνετε δώρο στη μητέρα σας, ακουστικά για τον αγαπημένο σας φίλο, το πολυμηχάνημα που θέλατε και να τα κάνει όλα και να είναι στα λεφτά σας. Κάπου εκεί είναι και η βάση που το laptop σας χρειάζεται, γιατί έχει πάρει φωτιά αλλά και το tablet που θα σας λύσει τα χέρια στα επαγγελματικά ραντεβού.

aacd4
Για να δείτε αναλυτικότερα όσα μπορεί η «All About Computers» να σας προσφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στην διεύθυνση : Θεσσαλονίκης 26, στα Νέα Μουδανιά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.allaboutcomputers.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Σταθερό Τηλέφωνο Καταστήματος  è 23730 22.121
& Κινητό è 6948 119.183


«All About Computers» για τις λύσεις που ψάχνετε. Προηγμένες Λύσεις Πληροφορικής. Με ένα κλικ... στην πόρτα σας! 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήρθε η ώρα για δωράκια! Νέα προϊόντα, νέες προσφορές »
επιστροφή στην κορυφή