xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Νέα έφοδος της Αστυνομίας στη Ροτόντα

rotonta kamara

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν συνολικά, 10 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο της πόλης – Πλατεία Αγίου Γεωργίου, 3 ατόμων, ηλικίας 20, 27 και 26 ετών και 27χρονου αλλοδαπού, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του τελευταίου ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 16,38 γραμμαρίων, και στην κατοχή των τριών πρώτων, μικροποσότητες κάνναβης, καθώς επίσης και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, που κατείχε ο 20χρονος.
- από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, ενός 27χρονου, ο οποίος κατείχε ένα μικροδέμα κάνναβης, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και 8 μηνών, για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών και για τα αδικήματα της κλοπής και της παραβίασης περιορισμών διαμονής. Επίσης βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του, έως την οριστική εκδίκαση υποθέσεων, που αφορούν στα αδικήματα της κλοπής, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, παραβίασης περιορισμών διαμονής και Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή