Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

pagetos1

Ηλιοφάνεια και πολύ κρύο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στο Νότιο Αιγαίο και τα δυτικά, με τοπικές βροχές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν το Νότιο Ιόνιο και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί και παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -1 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -4 έως 8 βαθμούς), 5 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 0 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και πιθανότατα κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αισθητά πολύ κρύο τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή