Πάντα υπάρχει χώρος για πίτσα
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και απόλυτοι!
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για “Pizza Bolognia”. Γιατί, είναι μια λεπτή γραμμή που χωρίζει την συνηθισμένη, κλασσική πίτσα από την “Pizza Bolognia”. Κι αυτή η γραμμή ονομάζεται γνώση. Και ποιος γνωρίζει καλύτερα από τον ειδικό Γιάννη; Έχετε δοκιμάσει άλλοτε τόσο λεπτό ζυμάρι; Έχετε δει πιο καλοψημένη πίτσα; Οι επιλογές; Πολλές και πεντανόστιμες! Υλικά φρέσκα και αγνά, κομμένα και έτοιμα να ντύσουν αυτό που θα παραγγείλουμε.
Φρέσκα λαχανικά δίπλα τους, άλλα για να γίνουν σάλτσα για την βάση της πίτσας, άλλα για να την ντύσουν με χρώμα, γεύση και άρωμα, άλλα για να συνθέσουν μια σάλτσα για την αγαπημένη μας μακαρονάδα. Πίτσες με τυρογέμιση, πίτσες μικρές, μεγάλες και τεράστιες. Σαλάτες ολόφρεσκες, σε γενναίες μερίδες, πάντα σερβιρισμένες με γευστικές σως.
Μακαρονάδες κλασικές, φούρνου, με σπαγγέτι ή πέννες, λουσμένες με σάλτσες ζουμερές και πασπαλισμένες με τυρί, αν το επιθυμείτε. Και έχει κι άλλα πολλά, η “Pizza Bolognia”…
Που δεν βαριέται ποτέ, κανείς να ανακαλύπτει!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου