ΡΟΗ 24/7:

Να τον ξυπνάς με πρωινό στο κρεβάτι τις Κυριακές...

dis vic
Πάλι στα Vicko βρήκαμε λύση!



Χειμώνας. Ο ιδανικός καιρός για λίγο παραπάνω χουχούλιασμα στο σπίτι, μαζέματα της παρέας για μαγείρεμα και φαγητό, για επιτραπέζια και ζεστό καφέ με σούπερ γλυκάκι από τα χεράκια σας. Κουραστικός; Όχι! Απόλυτα διασκεδαστικός ο χειμώνας μας, αρκεί να ξέρουμε να περνάμε καλά και ζούμε τις στιγμές.

pir vic
Μια βόλτα στα Vicko έφτασε για να δούμε πως ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και μάλιστα σε καλά ποσοστά. Βρηκαμε πυρίμαχο σκεύος, που το μαγείρεμα σε αυτό δεν απαιτεί μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας. Έτσι και τα πιο βαριά φαγητά, μπορούν να βγουν πιο ελαφριλά για το στομάχι μας. Επίσης, βρήκαμε μια συσκευή μαγειρέματος 3 θέσεων, με αντικολλητική πλάκα ψησίματος και χρονοδιακόπτη. Μπορείς να φτιάξεις κρεπούλες για την παρέα, ομελέτες για πρωινό, να ψήσεις πίτσα ή ακόμα και να μαγειρέψεις το γεύμα του μεσημερίου.

sus vic
Καλού κακού ρίξε μια ματιά και στο σετ Versus. Όσες το έχουμε πάρει, έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα! Ανοξείδωτα σκεύη που στο πλάι έχουν βοηθιτικό δοσομετρητή-μεζούρα. Όπως και να χει όταν έχεις τον έλεγχο στο μαγείρεμα όλα γίνονται πιο εύκολα.

kat vic
Και για εσάς που αγαπάτε τις βελουτέ σουπίτσες, ελπίζω από τα ντουλάπια σας να μην λείπει το μπλέντερ χειρός. Ίσως από τα πιο σημαντικά εργαλεία της μαγείρισσας!

set vic
Τώρα... υπάρχει και ένα ακόμη αξεσουάρ που θεωρώ απαραίτητο για την κουζίνα σας κυρίες μου. Γιατί είναι ωραίο να τον ξυπνάς με πρωινό στο κρεβάτι τις Κυριακές. Ένα δίσκο φτιαγμένο από ελαφρύ ξύλο, με ποδαράκια που ανοίγουν και κλείνουν και σε μέγεθος τέτοιο, που μπορεί να φιλοξενήσει μια κούπα καφέ, κομμάτια από την πιτούλα που μόλις ψήσατε, φετούλες με μέλι ή μαρμελάδα. Ποιός δε θα ένιωθε άρχοντας του σπιτιού του, αν ξυπνούσε από την υπέροχη μυρωδιά του καφέ και μάλιστα μπορούσε να τον απολαύσει στο κρεβάτι;  Και αν συνοδευόταν και με τα παραπάνω;

Breakfast in bed tray1
Καλές αγορές φίλες μου... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Είναι ένας δρόμος που μοσχοβολάει… Επισκευές laptop »
επιστροφή στην κορυφή