xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή στη Χαλκιδική

xionia sx1

Παραμένουν τα προβλήματα του χιονιά

Κλειστές θα παραμείνουν για πέμπτη μέρα οι περισσότερες σχολικές μονάδες στη Χαλκιδική, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, καθώς η σφοδρή χιονόπτωση και ο παγετός που έπληξε της προηγούμενες μέρες το νομό, δημιούργησαν πολλά προβλήματα προσβασιμότητας και βλαβών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν δεν θα λειτουργήσουν και αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι παιδικοί σταθμοί, το Δημοτικό Ωδείο, καθώς και το Στέκι Αλληλεγγύης. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των εισόδων και των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αύριο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή, λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν μετά τις έντονες χιονοπτώσεις, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου.

Όσον αφορά το Δήμο Σιθωνίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω παγετού, εκτός από το Νηπιαγωγείο Νικήτης, το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης και το Γυμνάσιο Νικήτης που θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το πρωί.

Το κλείσιμο όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κασσάνδρας, καθώς και των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΚΕΔΗΚ και του Δήμου για την Παρασκευή, αποφάσισε ο Δήμος Κασσάνδρας.

Τέλος κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αύριο Παρασκευή, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω παγετού, καθώς και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ν. Μουδανιών του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2