ΡΟΗ 24/7:

Χρυσός στη Φινλανδία ο Τσεκερίδης (φωτο)

pali xr2

Καλή η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές επιστρέφει από τη Φινλανδία ο Δημήτρης Τσεκερίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 85 κ. στην ελληνορωμαϊκή σε διεθνές τουρνουά και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ έχασε μόλις ένα σημείο στους αγώνες του και με συνδυασμό ότι ήταν ο πρώτος του επίσημος αγώνες, δείχνει ότι έχει βάλει γερές βάσεις για το 2017.

Στην πορεία του για τον τελικό νίκησε αρχικά με 4-1 του Κουνιάσεφ (Ρωσία) και στη συνέχεια τον Ματουσεβίτσιους (Λιθουανία) με τεχνική πτώση 10-0. Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο, ο Τσεκερίδης ήταν και πάλι εξαιρετικός κι επικράτησε με 8-0 του Λίκανεν (Φινλανδία).

pali xr

Στην ίδια διοργάνωση ο Νίκος Βάρκας στα 80 κ. άγγιξε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από τον Ούκολα (Φινλανδία) και περιορίστηκε στην 5η θέση. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικρατήσει με 9-2 του Αμπουλκάεφ (Τατζικιστάν) κι έχασε με 8-0 από τον Κομάροφ (Ρωσία).

Πέμπτος αναδείχτηκε κι ο Γιώργος Πρεβολαράκης στην κατηγορία των 75 κ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Έρκολα (Φιναλνδία) με 8-0, ενώ κέρδισε τον Σινκεβίτσιους με 12-4. Για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Γκαλκίνας (Λιθουανία) κι έχασε με 8-0.

Στην Φινλανδία ταξίδεψε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Χεριστανίδης.

επιστροφή στην κορυφή