xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Παλιούς υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές συγκεντρώνει το επιμελητήριο

old computers

Για τις ανάγκες των σχολείων του νομού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκστρατεία συγκέντρωσης παλαιών ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών (οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, scanner, projector, κ.ά.) που δεν είναι πλέον σε χρήση, την οποία ξεκίνησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του νομού.

Για το σκοπό αυτό καλεί τους επαγγελματίες – επιχειρηματίες να στηρίξουν την εκστρατεία του Επιμελητηρίου προσφέροντας τους παλαιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πλέον δεν χρησιμοποιούν, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η υπηρεσία του Επιμελητηρίου θα διαθέσει τους παλιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που έχει στην κατοχή της και δεν χρησιμοποιούνται πλέον.

Σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί στα σχολεία που έχουν ανάλογη ανάγκη.

Όσοι ενδιαφέρονταν να συνδράμουν στην εκστρατεία του Επιμελητηρίου, μπορούν να προσφέρουν τα προαναφερόμενα είδη σε καλή κατάσταση μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο τις ημέρες λειτουργίας του,  από τις 8.00  έως τις 15.00. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης των Η/Υ στα γραφεία του Επιμελητηρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γεωργία Τζηρίτη στο  τηλ 23710 24200.

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2