ΡΟΗ 24/7:

Pizza και γυναίκα

bol998
I LOVE BOLOGNIA...


Εσείς οι κύριοι μπορεί να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποδόσφαιρο με πίτσες και μπύρες στον καναπέ, όμως σήμερα έχω να σας κάνω μια σημαντική δήλωση...

bol33
Εμείς οι γυναίκες, απολαμβάνουμε πίτσα χωρίς να χρειάζεται να είμαστε μπροστά σε μια οθόνη! Και μάλιστα επειδή είμαστε γυναίκες και πάντα έχουμε δίκιο και λόγο για ότι κάνουμε, έχουμε να σας πούμε οτι κάθε φορά μπορούμε να παίρνουμε και διαφορετική πίτσα έτσι γιατί μας αρέσει. Βασικά, για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, δεν μας αρέσει όποια κι όποια πίτσα... Μας αρέσει η Bolognia γιατι η σάλτσα της είναι γευστική και όση χρειάζεται έτσι ώστε να μην διπλώνει το κομμάτι και μας λερώνει, τα αλλαντικά της Α ποιότητας γιατί ρωτήσαμε τον Γιάννη και το τυρί της τόσο όσο να μαστιχώνει και να μπορούμε να παίξουμε κιόλας.

bol14
bol50
Έπειτα, η ζύμη είναι σχετικά λεπτή έτσι ώστε να πείθουμε τον εαυτό μας οτι παίζει να είναι και διαίτης μιας και δεν έχει πολύ άμυλο και σχεδόν καθόλου τραγανή για να μην δημιουργούμε θρίμματα και χρειάζεται να σκουπίσουμε και πάλι την ίδια ώρα.

pizza bol432
Μπύρες μπορεί να μην πίνουμε –πάντα- , όμως το αναψυκτικό μας το θέλουμε και μάλιστα μηδενικό σε ζάχαρη. Φυσικά θα πάρουμε και μια σαλάτα έτσι για να πούμε οτι γευματίζουμε σωστά και στο τέλος θα φάμε και αυτήν γιατί πως να το κάνουμε, έχει και ωραίες σαλάτες η Bolognia!!!

kaltsone pralina
Τελευταία δε, μάθαμε οτι η Bolognia σερβίρει και καλτσόνε με πραλίνα.... Αυτό συνήθως λέμε οτι το παίρνουμε για εσάς γελώντας, άσχετα που δε σας το εμφανίζουμε ποτέ γιατί δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο...
 
logotupo makrosteno

επιστροφή στην κορυφή