xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Και άλλες συλλήψεις στη Ροτόντα

rotonta kamara

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι στην περιοχή

8 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά, μετά από ελέγχους των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο άτομα, ηλικίας 23 και 25 ετών, καθώς ο μεν πρώτος, στη θέα των αστυνομικών, έριξε στο έδαφος ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 22,45 γραμμαρίων, ο δε δεύτερος, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει σε κάδο απορριμμάτων, ένα μικροδέμα κάνναβης, βάρους 19,93 γραμμαρίων.

Επίσης, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Καλαμαριάς, συνέλαβαν έναν 24χρονο, ο οποίος κατείχε ένα μικροδέμα ηρωίνης, βάρους 10,2 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, συνελήφθησαν τέσσερα 4 ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

επιστροφή στην κορυφή