ΡΟΗ 24/7:

Αθλητικό υπερθέαμα η Sportexpo Marathon 2017

sportexpo

Σε συνδιασμό με τον 12Ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Πόλο έλξης για όσους ασχολούνται με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, αναμένεται να αποτελέσει η έκθεση Sportexpo Μarathon 2017, η οποία θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.
Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού Sportexpo Μarathon 2017 διοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι, φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και απλοί επισκέπτες που αγαπούν την άθληση είναι το κοινό της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και τις αγαπημένες τους ομάδες, καθώς και δημοφιλείς αθλητές.
Η έκθεση συνδυάζεται και με ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα της χώρας, τον 12Ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι χιλιάδες συμμετεχόντων στον μαραθώνιο θα πραγματοποιήσουν εγγραφή συμμετοχής και θα παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Sportexpo Marathon.
Η παράλληλη διεξαγωγή της Sportexpo Marathon και η προετοιμασία του μαραθωνίου θα προσελκύσει και διεθνείς επισκέπτες στην έκθεση από χώρες όπως η Ρωσία, η Κροατία, η Κένυα, η Αιθιοπία, κα.
Η Sportexpo Μarathon 2017 αξιοποιεί την σημαντική παρακαταθήκη της περσινής διοργάνωσης, η οποία προσέλκυσε μέσα σε ένα τριήμερο 28.500 επισκέπτες και καθιερώθηκε στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου.
Εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση της Sportexpo Marathon αποτελεί η συνέργεια της ∆ΕΘ ΗELEXPO και του οργανωτή του ∆ιεθνή Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ», αθλητικού συλλόγου, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ».

επιστροφή στην κορυφή