Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Με νέα βιβλία εμπλουτίζονται οι βιβλιοθήκες του Δήμου Πολυγύρου

20170111 121522

Αγορά νέων τίτλων από το Νομικό Πρόσωπο "Αριστοτέλης"

Στον εμπλουτισμό των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Πολυγύρου και Ορμύλιας και των βιβλιοθηκών των Παιδικών Σταθμών με την αγορά εκατοντάδων τίτλων βιβλίων αξίας 3.000 ευρώ προχώρησε το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Πρόκειται για βιβλία όλων των κατηγοριών, Ελληνικό και Ξένο Μυθιστόρημα, Διηγήματα, Παραμύθια και Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά με έμφαση στην παιδική λογοτεχνία με σκοπό την ενίσχυση των παιδικών τμημάτων των βιβλιοθηκών στον Πολύγυρο και την Ορμύλια.

Η αγορά εξάλλου καινούριων βιβλίων για τους παιδικούς σταθμούς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου στη νηπιακή ηλικία, που συντελείται στις κοινωνικές αυτές δομές του Δήμου Πολυγύρου.

Η Ιφιγένεια Κυριάκου, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου επεσήμανε ότι στόχος είναι κάθε χρόνο να πραγματοποιείται εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης με την προμήθεια νέων βιβλίων, σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών. Η επιλογή προς αγορά βιβλίων γίνεται από το υπαλληλικό προσωπικό, έχοντας βασικό κριτήριο τις ανάγκες των αναγνωστών και τις ελλείψεις των Βιβλιοθηκών, κατόπιν ενημέρωσης από την τρέχουσα βιβλιογραφία, τον περιοδικό τύπο, τους έντυπους καταλόγους των εκδοτικών οίκων καθώς και μέσω internet.

Υπενθυμίζεται ότι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου συνεχίζεται τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο 2017, το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας για παιδιά, με τίτλο: «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. Ώρα δημιουργίας» με την Έφη Λιάρα. Αυτό απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 5:00 μ.μ. έως 6:00 μ.μ.
Τηλ. για περισσότερες πληροφορίες: 23710 23086 (απογευματινές ώρες).

επιστροφή στην κορυφή