ΡΟΗ 24/7:

Στην αγορά των Μουδανιών...

ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Θέλοντας να πάρουμε ιδέες!


Η βόλτα στην αγορά για πολλούς ανθρώπους λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία. Κυρίως για τις γυναικες βέβαια. Θα μου πείτε η περίοδος οικονομικά δεν είναι η καλύτερη για shopping, όμως έχω να σας πω οτι οι επιχειρήσεις που σας παραθέτω έχουν απόλυτα λογικές τιμές και επιτρέπουν το κάτι παραπάνω από το «βλέπing» στις βιτρίνες!

mf1
Πηγαίνοντας στη Μαριάνθη, κυρίως αυτές τις μέρες θα πετύχετε έως και -50% προσφορές σε διάφορα απαραίτητα είδη. Πυτζάμες, κορμάκια για το κρύο, κάλτσες και καλσόν, έσωρουχα για εσάς και για όλη την οικογένεια. Φυσικά οι ρομπίτσες είναι αυτές που προταγωνιστούν τα κρύα βράδια του χειμώνα, οπότε η αγορά θα είναι δικαιολογημένη...

k42
Στάση στο Οπτότυπο γιατί ο γιατρός θέλει να μας βάλει τα γυαλιά! Φυσικά και η γκάμα είναι τεράστια και καλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Σκελετοί μεταλλικοί και κοκκάλινοι, φτιαγμένοι έτσι ώστε να βοηθούν στην όραση χωρίς να σας κουράζουν ή να σας βαραίνουν. Πάντα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και στην απόχρωση που εσείς επιθυμείτε!

karagiannis
Χάλασε το πληκτολόγιο του λάπτοπ σας; Δεν χρειάζεται πανικός και άγχος! Η
All about computers βρίσκεται πάντα δίπλα μας για οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση σε μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά χωρίς να πονέσει η τσέπη μας. Με ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη στο κατάστημα, όλα γίνονται στο λεπτό.

15965163 1202360529853495 3495864586754157414 n
Αγαπημένα
Vicko που κάθε νοικοκυρά χρειάζεται! Νέο φυλλάδιο, πολλές προσφορές, πολλά είδη, ασύγκριτες τιμές και επτώσεις. Ποιά δεν θέλει μια ψηστιέρα για την κουζίνα της; Κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι, το φιλέτο καλοψημένο με λίγα λιπαρά και τα λαχανικά για γαρνιτούρα ζουμερά και υπέροχα. Μήπως να το βάλετε στην συλλογή σας;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pizza και γυναίκα Πρόταση Πέμπτης... »
επιστροφή στην κορυφή