Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΄πε και το ΄κανε...

4d7
Κάνει τους ανθρώπους να πετούν!


FITBOX κορίτσια και αγόρια και ο λόγος μετράει ως εγγύηση. Η προπόνηση εδώ γίνεται με τρόπο τέτοιο που αργά ή... μάλλον γρήγορα το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται στα καλοσχηματισμένα σου πόδια και χέρια και η κοιλίτσα αρχίζει να αποχωρεί. Φυσικά δεν παίζει ρόλο μόνο η γυμναστική. Χρειάζεται πειθαρχία και στον τρόπο ζωής και στη διατροφή μας.
4d3
Οπότε μιλάμε για κινήσεις με πλήρη συνείδηση και σε ξεκάθαρο σκοπό!
Πριν μερικούς μήνες, μάθαμε τη νέα μέθοδο εκγύμνασης με ελαστικούς ιμάντες 4D. Παρακολουθήσαμε προσεκτικά την προπόνηση και μάθαμε πως ίσως είναι ένα από τα καλύτερα μηχανήματα γυμναστικής για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την έκρηξή τους, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός μας δουλεύουμε κινήσεις αντανακλαστικές και εκρηκτικές. Μια πολύ δυνατή και συγχρόνως πολύ διασκεδαστική προπόνηση.

4d training
Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα μετά από ελάχιστο καιρό, να δω ανθρώπους στον «αέρα» κυριολεκτικά! Δεν είναι οτι δεν πίστεψα στο 4
D, απλά μου φαινόταν δύσκολο για ανθρώπους που δεν μεγάλωσαν μέσα στα γυμναστήρια, όπως λέμε λαϊκά, να καταφέρνουν αυτά τα αποτελέσματα σε σύντομο διάστημα!


Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά

Halkidikifocus 2014-2020