Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Στοχευμένες δράσεις τουριστικής προβολής

300 9 744x565

Ανάδειξη των τοπικών προϊόντων

Με δυναμικές και στοχευμένες ενέργειες προωθείται δυναμικά η τουριστική ταυτότητα των προορισμών και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, ώστε να υπάρξουν τα μέγιστα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρηματικότητα και να υλοποιηθεί το όραμα για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, όπως τόνισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην τελετή απονομής του τίτλου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης το 2019, που έγινε στην Αθήνα.

Στο χαιρετισμό της η κ. Κουντουρά έκανε λόγο για διάκριση που προβάλλει την Ελλάδα, το Αιγαίο και τον ελληνικό τουρισμό σε διεθνές επίπεδο και δήλωσε χαρακτηριστικά «στηρίζουμε την προώθηση των θεματικών τουριστικών προϊόντων, όπως η γαστρονομία, υλοποιώντας με συγκεκριμένο σχέδιο στο εξωτερικό το όραμά για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις, με συγκροτημένο σχέδιο για να προωθήσουμε και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο εξωτερικό ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό που προσφέρει μοναδικές, αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο το χρόνο».

Η υπουργός αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε τα δύο τελευταία χρόνια με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικά τον περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο και αφού αναφέρθηκε στη συνδρομή του ΕΟΤ τόνισε «η κυβέρνησή μας έχει προτεραιότητα τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη».

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr