xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σπείρα έκλεβε φορτηγά από Κεντρική Μακεδονία και Μαγνησία

kloph forthgoy

Παραποιούσαν ώστε να μην εντοπίζονται - Εντοπίστηκαν τρία κλεμμένα οχήματα

4μελές κύκλωμα έκλεβε οχήματα - κυρίως φορτηγά - και παραποιούσε τα στοιχεία ώστε αυτά να μην αναγνωρίζονται. Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας εμπλέκονται σε 10 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Μαγνησίας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων, ηλικίας 31, 29, 27 και 22 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και δύο ακόμη άτομα, ηλικίας 50 και 33 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η προαναφερόμενη 4μελής ομάδα, από το Σεπτέμβριο του 2015 έως το Μάρτιο του 2016 σε περιοχές της Πιερίας, της Πέλλας, της Θεσσαλονίκης και της Μαγνησίας, αφαίρεσαν συνολικά 8 φορτηγά οχήματα και 1 αυτοκίνητο.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος ενέχεται σε ακόμη μία κλοπή αυτοκινήτου από περιοχή της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατείχε έχοντας παραποιήσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του με τη συνδρομή του 31χρονου και κατασχέθηκε.
Επιπλέον, εντοπίσθηκαν δύο από τα παραπάνω κλεμμένα φορτηγά, από τα οποία το ένα στην κατοχή του 22χρονου και όπως εξακριβώθηκε τα στοιχεία του οχήματος είχε παραποιήσει ο 50χρονος σε συνεργείο που διατηρεί σε περιοχή της Θεσσαλίας και το άλλο στην κατοχή του 33χρονου, το οποίο έφερε κινητήρα άλλου οχήματος.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

επιστροφή στην κορυφή