xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μπαράζ διαρρήξεων τη νύχτα στα Ν. Μουδανιά

diarikths

- Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε με ένα από τα θύματά του


Θρασύτατος διαρρήκτης εισέβαλε τη νύχτα σε τουλάχιστον 6 σπίτια στην οδό Πέτρου Ζαφειρίου, αλλά και σε σπίτια της οδού Χαραλαμπίδου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.
Ο διαρρήκτης, εισέβαλε στα σπίτια μεταξύ τις 3 με 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι ένοικοι κοιμόταν, αλλά κα το ότι λόγω καλοκαιριού τα περισσότερα σπίτια είχαν ανοιχτές μπαλκονόπορτες. Έτσι το μόνο εμπόδιο που βρήκε ήταν να ανοίξει στις κλειστές σήτες, ενώ σε κάποια από τα σπίτια περνούσε από το ένα μπαλκόνι στο άλλο.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus, ένα από τα θύματα αντιλήφθηκε την απώλεια του κινητού του τηλεφώνου από το κομοδίνο και, αντιδρώντας ψύχραιμα, κάλεσε από το σταθερό του τηλέφωνο, για να βγει αμέσως στο δρόμο και να πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη, στου οποίου τα χέρια χτυπούσε το κινητό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο φερόμενος δράστης είναι 40άρης, φορούσε μαύρη βερμούδα και ζαχαρί μπλούζα, ενώ έφερε τσάντα-ταχυδρόμο. Ο άντρας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει για λίγο, ωστόσο ο διαρρήκτης μπόρεσε και ξέφυγε μέχρι να έρθει η Αστυνομία, η οποία όπως υποστηρίζουν τα θύματα καθυστέρησε.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2