10 ανερχόμενοι διεθνείς chef στο Sani Gourmet 2017
- Γράφτηκε από την Κική Δημαρόγλου
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- Εκτύπωση
Βραβευμένοι με αστέρι Michelin
O Γάλλος Anthony Jehanno με εμπειρία σε φημισμένα εστιατόρια Ευρώπης και Αμερικής, ο Adam Byatt, o οποίος βραβεύτηκε ως η γαστρονομική προσωπικότητα του 2017 στο Λονδίνο, ο Γερμανός Robert Maas με μια διαδρομή που θυμίζει γαστρονομική ταινία, ο Ολλανδός Egon Van Hoof που χρειάστηκε μόλις ενάμιση χρόνο από τη στιγμή που άνοιξε το εστιατόριό του για να κερδίσει το πρώτο του αστέρι Michelin, ο Ιταλός Stefano Deidda με το μεσογειακό ταμπεραμέντο, ο Joel Castanye Daniel με τις καταλανικές επιρροές, ο τολμηρός Δανός Christoffer Norton, ο Romain Paillereau, η κουζίνα του οποίου καθοδηγείται από το ένστικτο, τα ταξίδια και τις συναντήσεις, ο Βέλγος Edwin Van Goethem που αντλεί έμπνευση από διάφορες κουζίνες και δημιουργεί πάντα κάτι καινοτόμο και ο δικός μας, Παναγιώτης Γιακαλής, που εστιάζει στην αγνότητα των πρώτων υλών, θα παρουσιάσουν στο κοινό του Sani Gourmet περισσότερα από 70 πιάτα, που θα διεγείρουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου
- Το βιβλίο του Αρ. Γραμμόζη για την ελληνική γλώσσα παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 17 εκατ. ευρώ μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
- Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Στεργίου «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» στην Όλυνθο
- Έρχεται η 3η Ανθοκομική Έκθεση του 2ου Δημοτικού Πολυγύρου
- Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων στην ΕΛ.ΑΣ.