Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αντιπαράθεση για το δρόμο Ν. Μουδανιών - Ν. Ποτίδαιας

MOYDANIA POTIDAIA TZITZIKWSTAS

Απάντηση του προέδρου της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε." στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας

Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης, διαβεβαιώνει ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα των τεσσάρων χιλιομέτρων του οδικού άξονα Νέων Μουδανιών-Νέας Ποτίδαιας, ο πρόεδρος της “Εγνατίας Οδού Α.Ε.”, Απόστολος Αντωνούδης, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 fm”.

Στις αρχές Ιουνίου, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνούδης το κομμάτι αυτό του δρόμου που προκαλεί καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες της Χαλκιδικής θα έχει ολοκληρωθεί .“Το κομμμάτι των τεσσάρων χιλιομέτρων είναι πραγματικά ζήτημα ημερών. Έμείς έχουμε προγραμματίσει στις 15 Ιουνίου να έχει τελειώσει. Σας βεβαιώνω όμως ότι ακόμα νωρίτερα, αρχές Ιουνίου θα έχει τελειώσει και θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία ” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της “Εγνατίας Οδού Α.Ε.” και απάντησε στις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Περιφερειάρχης είχε κάνει έκκληση στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να “δοθεί λύση άμεσα”” στο έργο, ύστερα από τη μεγάλη ταλαιπωρία κατοίκων της Χαλκιδικής και εκδρομέων, κατά τη διάρκεια επιστροφής από το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, σημειώνοντας ότι παραμένει για πολλά χρόνια ανολοκλήρωτο.

 

179886 1592995021357 4564535 n

 

Ο κ. Αντωνούδης σχολίασε “Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία των πολιτών και την ταλαιπωρία που είχαν. Επειδή διάβασα και τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όσον αφορά το “ορφανό” χιλιόμετρο στο οποίο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα εργασίες, ξέρει πολύ καλά και ο περιφερειάρχης, ότι οι προσφυγές των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι αυτές που κρατούν το έργο “εκτός” χρηματοδότησης και κατασκευής. ( Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο χιλιόμετρο, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας, έμεινε εκτός δημοπράτησης, λόγω δικαστικής εμπλοκής, καθώς κάτοικοι της περιοχής προσέφυγαν στο ΣτΕ)".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2