xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τη στελέχωση της βάσης ΕΚΑΒ στην Ιερισσό ζητά ο Δήμος Αριστοτέλη

asthenofora

Για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής όλο το 24ωρο

Την αναβάθμιση της βάσης ΕΚΑΒ Ιερισσού με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το 24ωρο ζητά ο Δήμος Αριστοτέλη με ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει «Μετά από πολύμηνη προσπάθεια του Δήμου μας προς τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου 2017 Βάση Ε.Κ.Α.Β. στην έδρα του Δήμου στην Ιερισσό, με ασθενοφόρο και δύο διασώστες. Η συγκεκριμένη αυτή δομή, συνεπικουρούμενη και συνεργαζόμενη με τις βάσεις Ε.Κ.Α.Β. Παλαιοχωρίου και Αγίου Νικολάου, πιστεύουμε ότι θα καλύψει προς το παρόν τις άμεσες ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου μας».

Παράλληλα εκφράζει την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής «και θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την μερική επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που αφορά την υγεία των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού, όσο και την υπόλοιπη χρονική περίοδο, λόγω της προσκυνητικής επισκεψιμότητας του Αγίου Όρους».

Ωστόσο ζητά την περαιτέρω στελέχωση της βάσης: «Περιμένουμε και απαιτούμε την περαιτέρω αναβάθμιση της βάσης Ε.Κ.Α.Β. Ιερισσού με το υπόλοιπο απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονες οι προσπάθειες μας».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2