ΡΟΗ 24/7:

Μάγεψε ο Γιάννης Χαρούλης στη Σίβηρη

xaroulis1

- Με αστείρευτη ενέργεια ταξίδεψε τους θεατές σε παραδοσιακούς και σύγχρονους ρυθμούς


Για περισσότερες από 3 ώρες, είτε μόνος του είτε πλαισιωμένος από τους μουσικούς που τον συνοδεύουν, μάγεψε το κοινό του ο Γιάννης Χαρούλης το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Σίβηρης, στα πλαίσια του 22 Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

xaroulis3

Όσοι παρακολούθησαν χθες τη συναυλία του, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις μουσικές διαδρομές του καλλιτέχνη, ο οποίος, πότε με παραδοσιακούς ήχους από την Κρήτη και πότε με πιο σύγχρονους ρυθμούς, απογείωσε τους θεατές με την απίστευτη ενέργεια που διαθέτει.
Ερμήνευσε παλαιότερα τραγούδια του, όπως το "Έλα πάρε με", τα "Εκατόφυλλα", της "Λήθης το πηγάδι", τον "Χειμωνανθό", αλλά και τραγούδια από το τρίτο προσωπικό άμπουμ, τις "Μαγγανείες", χαρακτηρίζοντας τον Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που έγραψε τα τραγούδια ως "δάσκαλο", ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και κρητικά τραγούδια, αλλά και τραγούδια του αξέχαστου Νίκου Παπάζογλου.

xaroulis2

Ούτε στιγμή δεν έπαψε ο κόσμος να συμμετέχει τραγουδώντας στη συναυλία και χαρακτηριστικό είναι ότι στο κλείσιμό της ανάγκασε τον Γιάννη Χαρούλη να επιστρέφει και να συνεχίζει να τραγουδά, την τελευταία φορά μάλιστα ακαπέλα.

xaroulis kosmos

επιστροφή στην κορυφή