ΡΟΗ 24/7:

Οι "Μικροί Φαρισαίοι" του Δημήτρη Ψαθά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

DAfg QIWsAA8eBD

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για την "ΑΡΩΓΗ" Θεσσαλονίκης

Την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, «Μικροί Φαρισαίοι», από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλλούχου, παρουσιάζει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στη Θεσσαλονίκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της "ΑΡΩΓΗΣ" Θεσσαλονίκης

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο "Μικροί Φαρισαίοι" γράφτηκε το 1954, και είναι μια ξεκαρδιστική σάτυρα που καυτηριάζει σκανδαλώδη κοινωνικές καταστάσεις, ίδιες και απαράλλακτες με αυτές που ταλαιπωρούν την Ελλάδα σήμερα. Θέμα του, είναι η υποκρισία εκείνων που προσπαθούν να καλύψουν ένα σωρό ανομήματα, απιστίες καταχρήσεις, κλεψιές, λοβιτούρες με την φιλάνθρωπο συμμετοχή τους σε φιλόπτωχα ταμεία σε ανάλογους συλλόγους, οργανώσεις και άλλα. Ο Ψαθάς στους Μικρούς Φαρισαίους ξεπέρασε τον εαυτό του σε κωμικά ευρήματα και σπαρταριστές ανατροπές. 

επιστροφή στην κορυφή