Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Σημαντικές διακρίσεις για το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου (ΦΩΤΟ)

DSC06888

Στους σχολικούς αγώνες Κεντρικής Μακεδονίας

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου διοργάνωσε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής τους σχολικούς αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου μαθητριών και μαθητών Σχολείων Ειδικής Αγωγής Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Πολυγύρου με την παρουσία 16 σχολείων και 170 συμμετεχόντων. Πέρα από τις μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν με την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, το Ειδικό Σχολείο εμπνεόμενο από το αθλητικό πνεύμα, τίμησε όλες και όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες με την ειδική απονομή μεταλλίων.

DSC06841

"Οι επιδόσεις των μαθητριών και μαθητών αποδεικνύουν έμπρακτα την σημαντικότητα του αθλητισμού, καθώς πέρα της σωματικής ευεξίας που προσφέρει, καλλιεργεί την ευγένεια της ψυχής, την άμιλλα και το θάρρος. Ο στόχος μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία μας ήταν ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αποδοχή της ετερότητας", τονίζεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

DSC06853

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες- καταστήματα που συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
OLYMPIC BREWERY
ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ
ΤΙΒΕΡΙΟΥΣ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΜΕΛΛΙΣΙΔΗ
EXELIXIS HORECA
ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ
HOLOMON
ΚΡΑΣΙΑ LIVADIOTI
ΕΛΙΕΣ ΧΛΙΑΠΑΣ
ΜΕΛΙ ΣΙΘΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
BEACH BAR PASIR
ΟΜΑΔΑ LATIN ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

"Ευχαριστούμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιών KIDS SAVE LIVES με έδρα την Αρναία, για την ομάδα υποστήριξης απινιδωτή και τον κ. Β. Καρατζιοβάλη για την κάλυψη των αγώνων με drone", καταλήγει η ίδια ανακοίνωση του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου.

DSC06858

DSC06860

DSC06863

DSC06940

επιστροφή στην κορυφή