Στην Ακτή Κομίτσα πέφτει η αυλαία του KOUZINA 2017
- Γράφτηκε από την Κική Δημαρόγλου
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- Εκτύπωση
Ολοκληρώνεται το 7ο γαστρονομικό φεστιβάλ
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 20.00 στην Ακτή Κομίτσα (μετά τα Νέα Ρόδα), θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του KOUZINA 2017, στα πλαίσια της οποία θα γίνει η βράβευση εκατοντάδες συμμετέχοντες.
Είναι γεγονός ότι διανύουμε τη «χρυσή» χρονιά του KOUZINA, την ποιοτικότερη – κατά γενική ομολογία – διοργάνωση της 7χρονης ιστορίας του γαστρονομικού μας φεστιβάλ.
Άρτιος σχεδιασμός, επαγγελματική οργάνωση, καθολική συμμετοχή, μαζικός εθελοντισμός, υψηλή αισθητική, υπέροχα μενού, καταξιωμένοι chef, προωθητικές δραστηριότητες, έγκριτοι Έλληνες και Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι απογειώνουν καθημερινά τη φήμη της Ανατολικής Χαλκιδικής με τον πιο επιτυχή τρόπο.
Το KOUZINA 2017 «πάτησε» φέτος γερά στα πόδια του. Εστίασε στις δραστηριότητες που εδώ και χρόνια ξεχωρίζουν και βασίσθηκε σε εκείνους (τους πολλούς) που το αγάπησαν και απέδειξαν ότι μπορούν να το υποστηρίξουν, δημιουργώντας ένα βραβευμένο και αναγνωρισμένο θεσμό που προωθεί τον τόπο μας στον κόσμο με τον πιο επαγγελματικά στοχευμένο τρόπο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου
- Το βιβλίο του Αρ. Γραμμόζη για την ελληνική γλώσσα παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 17 εκατ. ευρώ μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
- Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Στεργίου «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» στην Όλυνθο
- Έρχεται η 3η Ανθοκομική Έκθεση του 2ου Δημοτικού Πολυγύρου
- Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων στην ΕΛ.ΑΣ.