xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πάνω από 40 κιλά χασίς μετέφερε έμπορος ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

nxth

Συνελήφθη 31χρονος

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, πέτυχαν δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών ουσιών και τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης. Πρόκειται για 31χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Πυλαίας, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων από τους παραπάνω δικυκλιστές αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, κοντά στο οποίο εντοπίστηκε ο συλληφθείς, σαράντα 40 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 43 κιλών και 648 γραμμαρίων.

nxth2


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ο συλληφθείς εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, μεταφέροντας και κατέχοντας την παραπάνω ποσότητα κάνναβης από κοινού με συνεργό του, που αναζητείται.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και στα συνολικά έξοδα δίκης 160 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης εισόδου στη Χώρα και της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 04 Ιουνίου 2017 20:00
επιστροφή στην κορυφή