Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Πυρά Μάνου κατά Τζιτζικώστα για τα διόδια

manos708 1

"Η φωνή της Ν.Δ. προστίθεται στις φωνές των αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ"

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος εξαπέλυσε επίθεση στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα με αφορμή τις δηλώσεις του για τα 38 διόδια στην Εγνατία.

Ο κ. Μάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανέφερε ότι «o διεκδικητής της ηγεσίας της Ν.Δ., θεωρεί ότι η λειτουργία 38 σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό θα αποτελέσει αναπτυξιακή ταφόπλακα για τη Βόρεια Ελλάδα. Προστίθεται έτσι η φωνή της Ν.Δ. στις φωνές των αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν κάθετα αντίθετοι με τα διόδια».

«Παραβλέπουν όλοι αυτοί οι "φιλολαϊκοί" πολιτικοί ότι η κατασκευή και συντήρηση ενός δρόμου υψηλών προδιαγραφών κοστίζει πολλά χρήματα. Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος πρέπει να πληρώσει. Αυτός που τον χρησιμοποιεί ή ο ανυποψίαστος και ήδη στυμμένος φορολογούμενος. Κατά τη γνώμη μου η απάντηση είναι προφανής. Αυτός που χρησιμοποιεί τον δρόμο πρέπει να συνεισφέρει» πρόσθεσε.

«Σε μια πολιτεία σοβαρή (που δυστυχώς δεν είμαστε) οι σταθμοί διοδίων θα ήταν γνωστοί από την αρχή. Οι πολίτες τότε θα μπορούσαν να εναντιωθούν, όχι στα διόδια, αλλά στο έργο. Να πουν δηλαδή ότι αν πρόκειται π.χ. να πληρώνω 2 Ευρώ δεν θέλω να γίνει το έργο» κατέληξε ο κ. Μάνος.

«Η απόφαση της Κυβέρνησης και της ‘Εγνατία Οδός ΑΕ’ να κατασκευάσουν και να λειτουργήσουν συνολικά 38 σταθμούς διοδίων στο μεγαλύτερο οδικό άξονα της Βόρειας Ελλάδας είναι απαράδεκτη και πρέπει άμεσα να διορθωθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας. (δείτε αναλυτικά εδώ)

επιστροφή στην κορυφή