xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Έργα συντήρησης στην Περιφερειακή από Δευτέρα

erga dromos

Ποια σημεία θα επηρεάσουν την κίνηση των οχημάτων

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

- Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 π.μ.
Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στον ανισόπεδο κόμβο Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.
- Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στον ανισόπεδο κόμβο Κ6 (Νεάπολη, Ασβεστοχώρι, Πεύκα) επί της επαρχιακής οδού με κατεύθυνση προς Ασβεστοχώρι - Πεύκα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.
- Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος του κόμβου Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς ΤΙΤΑΝ.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή